Flexibel met een strippenkaart voor grafische vormgeving

Je hebt voor je werk regelmatig een grafisch ontwerper nodig. ‘Kleine klusjes’ blijven liggen omdat je het onhandig of een grote stap vindt voor deze karweitjes een ontwerpbureau in te schakelen. Herkenbaar? Dan is een strippenkaart voor grafische vormgeving iets voor jou! Je hebt keuze uit vier varianten. Mini staat voor 5 uur grafisch werk, Basis voor 10 uur, Maxi voor 20 uur de inzet van Team Rood en Supermassive voor 40 ontwerpuren.

Heb je een social media template nodig of bijvoorbeeld een ‘save the date’ kaartje? Wil je een aanpassing doorvoeren op je WordPress website of moet er een poster voor de personeelsvereniging komen? Je kunt de uren inzetten voor alle grafische klussen die je op de plank hebt liggen.

Mini

strippenkaart
275
261
25 euro (ex btw)
  • 5 uur grafisch werk
-5%

Basis

strippenkaart
550
495
euro (ex btw)
  • 10 uur grafisch werk
-10%

Maxi

strippenkaart
1100
880
euro (ex btw)
  • 20 uur grafisch werk
-20%

Supermassive

strippenkaart
2200
1.650
euro
  • 40 uur grafisch werk
-25%

Team Rood houdt met behulp van projectmanagementsoftware  tot op de minuut nauwkeurig de tijd bij tijdens een klus.  Zit je op de helft van het aantal uren? Dan krijg je een seintje per mail. Ook wanneer de kaart bijna op is ontvang je een update. 

Alle prijzen op deze pagina zijn exclusief 21% btw

het standaard uurtarief van Team Rood is 55,-
alle prijzen op deze pagina zijn exclusief 21% btw

Strippenkaart bestellen?

Wanneer je een strippenkaart bestelt neemt Team Rood contact met je op over de verdere invulling. Je mag uiteraard ook zelf bellen, appen of een mailtje sturen.

Strippenkaart voor grafische vormgeving

Volledige focus op je eigen kwaliteiten

De strippenkaart voor grafische vormgeving biedt jou als ondernemer de kans om je volledig op het werk te storten waar je goed in bent. Niet meer ‘even tussendoor’ uren besteden aan het mooi opmaken van een document, waar je eigenlijk net niet de benodigde skills en ontwerpprogramma’s voor hebt. 

Focus je op je eigen kwaliteiten en geef het ontwerpwerk uit handen!

Scroll naar top