Grafische vormgeving is overal!

Kijk om je heen op een willekeurige straathoek en je ziet van alles. Van opvallende lichtreclames tot die ene kleine sticker op de Suzuki Alto die voor het verkeerslicht staat te wachten. De gevelbekleding van de bakker, het logo op de jas van degene die voor je fietst of de uitnodiging die hij in zijn hand houdt.

Het klantenbestand van Team Rood bestaat uit een gemêleerd gezelschap. Ondernemers, bedrijven, stichtingen en particulieren: iedereen heeft weleens een mooi ontwerp nodig! Team Rood helpt je graag op weg.

Van conceptversie tot eindresultaat, we gaan voor een passend ontwerp waar jij helemaal achter staat. Heb je al een logo en wil je bijvoorbeeld alleen visitekaartjes bestellen? Regelen we.

Team Rood heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van WordPress websites. WordPress biedt de mogelijkheid mooie websites te ontwikkelen zonder keiharde code te schrijven. Daarnaast is het CMS zo duidelijk dat je na oplevering van de website zelf teksten en afbeeldingen aan kunt passen met de gratis Team Rood basisgids!

Enkelzijdig, dubbelzijdig of een drieluik? We kijken wat voor jou de beste optie is.

Een online of drukklare advertentie nodig? Geen probleem.

Een poster is een mooi communicatiemiddel voor de aankondiging van een evenement of om jouw boodschap kracht bij te zetten.

Display jouw producten of diensten in een een uitgebreide brochure of productcatalogus.

Met een uitnodiging kun je alle kanten op. Samen komen we tot het mooiste resultaat! Van papiersoort- en formaat tot vormgeving. Wil je dat Team Rood ze gedrukt en wel levert? Ook geen probleem!

De geboorte van je kind(eren) is iets bijzonders. Hoe leuk is het om een uniek kaartje te ontwikkelen dat niemand anders heeft? 

Een scriptie is iets waar je keihard voor werkt. Het is een document dat je waarschijnlijk ‘voor eeuwig’ bewaart. Zo’n belangrijk project verdient een mooie vormgeving!

Team Rood geeft je proefschrift of jaarverslag vorm: van cover tot achterflap. 

Heb je een product ontwikkeld, weet je in welke doos of fles je het wilt presenteren maar ben je nog op zoek naar een vormgever? Jij levert de (wettelijk verplichte) informatie aan en Team Rood zet het om in ontwerp dat bij jouw product past.

Creëer eenheid in je socials. Stel bijvoorbeeld covers in voor je instastories of gebruik voor andere content een Photoshop template waarin je zelf de foto’s en teksten vervangt. 

Heb jij een bedrijf of organiseer je een evenement waar je apetrots op bent? Team Rood denkt graag met je mee hoe je jouw naam de wereld in kunt slingeren. Mokken, petten, vlaggen, t-shirts, pennen, waterflessen, tassen, zonnebrillen… 

Annika van Team Rood

Captain

Aangenaam, Annika: captain van ontwerpbureau Team Rood. Grafisch creatieveling en ondernemer. Een geboren Achterhoekse, maar tegenwoordig een heuse Brabander.

In 2010 heb ik de HBO opleiding ‘Communicatie & Multimedia Design’ afgerond en heb ik vervolgens een jaar of 7 als crossmediaal ontwerper in loondienst van een groothandel gewerkt. Sinds begin 2018 heb ik mijn eigen ontwerpbureau. Hoe fijn is het om van je hobby je werk te kunnen maken?! Ik krijg iedere dag opnieuw een berg positieve energie van alle leuke projecten waar ik aan mag werken. 

Wil je op de hoogte blijven van wat mij dagelijks bezighoudt? Volg mij dan op Instagram!

Reviews

Contact

Gebruik dit formulier om in contact te komen met Team Rood. Heb je een vraag of wil je graag een offerte ontvangen? Stuur gerust een berichtje!

Scroll naar top