Over

Team Rood ontwikkelt websites en huisstijlen. Het klantenbestand bestaat uit een gemêleerd gezelschap van ondernemers, bedrijven, stichtingen en zzp’ers.

Annika

Aangenaam, Annika: captain van Team Rood. Grafisch creatieveling en ondernemer. Een geboren Achterhoekse, maar tegenwoordig een heuse Brabander.

In 2010 heb ik de HBO opleiding ‘Communicatie & Multimedia Design’ afgerond en heb ik vervolgens 7 jaar als crossmediaal ontwerper in loondienst gewerkt. Sinds begin 2018 heb ik mijn eigen bedrijf.

Kantoor

Team Rood is gevestigd in een kantoorverzamelpand met twee andere bedrijven: Club Profit & Schoolupdate. Drie totaal verschillende bedrijven, met als gemene deler een passie voor ondernemen. Dat maakt het fantastisch om een kantoor te delen.

Samenwerkingen

Web developer Marinus Klasen

Wat klanten vinden

Heel fijn contact gehad met Annika van Team Rood. Ze begreep perfect wat onze wensen waren en vertelde ons wat de mogelijkheden waren. Van ontwerp tot de wijzigingen en het eindresultaat. Duidelijk en helder contact. Zeer tevreden!
Meer dan tevreden over het proces en het eindproduct. De communicatie verliep prettig, met veel geduld en zorgvuldigheid is gewerkt aan al mijn wensen. Naast de deskundigheid heb ik Annika ervaren als een fijn mens. Kortom: zeker aan te raden.
Vanaf het eerste contact het gevoel gehad dat ik bij Team Rood aan het juiste adres was. Annika heeft mijn huisstijl en website ontworpen en wat heeft ze dat goed gedaan. Ik ben onwijs trots op het resultaat. Ze heeft heel goed naar mijn wensen geluisterd en dit echt perfect weten om te zetten in een complete huisstijl. Alles sluit op elkaar aan. Mijn logo, visite/afsprakenkaartjes, cadeaubonnen, buitenreclamebord, en mijn website. Alles klopt. En aangezien in nog een aantal ontwerpuren op mijn strippenkaart heb staan kan ik nog genoeg andere dingen laten ontwerpen. En als ze op zijn, koop ik gewoon een nieuwe strippenkaart! Ideaal!
Scroll naar top