Online visitekaartje

Kies je voor het online visitekaartje dan ga je voor een one page website: een website die uit één pagina bestaat. Een goed idee voor iedereen die wel online zichtbaar wil zijn maar niet veel content heeft of wil maken. Kijk hier als je liever een uitgebreide website wil.

Wat krijg je wanneer je kiest voor een online visitekaartje van Team Rood?

Wat kost een online visitekaart op maat?

Kosten

Een online visitekaartje kost 1.095,- ex btw.

Wil je een blog toevoegen om beter vindbaar te zijn? Dit kost 175,- ex btw.

Hosting en technisch onderhoud

Hosting en technisch onderhoud door Team Rood kost je voor een onepage website 19,99 per maand.

Bekijk het lijstje technische specificaties

Online visitekaartje versus uitgebreide website

Vind je het moeilijk om te bepalen wat voor jou de beste optie is? Hieronder staan alle punten per optie op een rij. Je mag ook altijd contact opnemen voor hulp bij deze keuze.

Online visitekaartje

Uitgebreide website

Standaard inbegrepen

Naast alle benoemde features zijn deze extra’s bij de prijs inbegrepen. 

404 (page not found)

Wanneer een link niet werkt krijgt de websitebezoeker een error in beeld. Jij krijgt een mooi vormgegeven error pagina waarop je de bezoeker weer netjes terugleidt naar een plek naar keuze op jouw website.

Link in bio

Je leest het supervaak op bijvoorbeeld Instagram: link in bio. Een pagina waar je linkjes verzamelt naar pagina's op jouw website, externe websites, podcasts, etc. Netjes in jouw huisstijl.

Handleidingen

Wil jij zelf iets aanpassen op jouw website? Team Rood biedt in een kennisbank online handleidingen die makkelijk te volgen zijn. Ontbreekt er een instructie? Dan schrijven we gewoon een extra artikel!

Tijdspad

1. Kennismaking en offerte

We maken kennis met elkaar op kantoor in Schaijk of online. Het is belangrijk om goed na te gaan of een onepage website geschikt is voor jouw bedrijf. Na deze afspraak ontvang je een definitieve offerte.

2. Look & feel

Na jouw akkoord op de offerte ontvang je een Pinterestbord met voorbeelden van websites. Bekijk het bord en sla de afbeeldingen op die jou aanspreken. Daarnaast ontvang je een vragenlijst over de look & feel van de website. 

3. Let's go!

We plannen een (online) contentsessie en gaan aan de slag met de website. Jij levert teksten en media aan in onze gezamenlijke OneDrive map. Op deze plek houden we alle content bij.

Team Rood maakt een opzet voor jouw one page website en jij geeft feedback. Zo gaan we door tot jij 100% tevreden bent met je online visitekaartje.

4. Testen en puntjes op de i

Het is belangrijk je gloednieuwe online visitekaartje goed na te lopen. Zowel op desktop als op mobiel! We checken linkjes, contactformulieren en knoppen. We zetten de puntjes op de i en zorgen ervoor dat alles perfect is voordat we de onepager online knallen.

5. De lucht in

Staat alles goed ben ben je blij met het resultaat? Geef een GO en we zetten jouw online visitekaartje online. Klaar om je one page website overal te promoten?!

7. Onderhoud en nazorg

Wanneer je hebt gekozen voor hosting & onderhoud door Team Rood dan heb je het technisch onderhoud goed geregeld. 

Wil je na lancering content laten toevoegen of het design laten aanpassen? Ga dan voor een Team Rood strippenkaart.

Aanvraagformulier online visitekaartje

Neem je liever per telefoon of mail contact op? Dat mag altijd.

Scroll naar boven